Taas on tultu huomaamaan, että kasvatustekniikkani on paras mahdollinen: jätän kasvit rauhaan aina viikoksi pariksi kerrallaan. Itse asiassa en tehnyt sitä tahallani, olen vain ollut reissussa ja muut ajat niin väsynyt ettei ole napannut tehdä mitään kodinhoitotoimia.

Tästä huolimatta tai siitä johtuen minua odotti onnenbambumaljassa iloinen yllätys kun menin kuikuilemaan vedentasoa:


1683436.jpg
Vanhin yksilö pukkaa pienokaista tuolta alhaalta. Olen kuullut moisesta vaan en ennen nähnyt. Mukavaa :)
Pitää sen kunniaksi taas pestä nuo juuret. Vaihdoin tuon astian joku aika sitten aivan eri malliseen, minkä jälkeen on jostain syystä ollut paljon tuollaista mähmää noissa varsissa ja juurissa.

Parvekkeella minulla on olleet kasvamassa heitteille jätetyt valkoapilat (jotka nakkasin multiin tarkastaakseni tulisiko siitä mitään ja koska siemenet maksoivat 40 senttiä).
Ei vettä pariin viikkoon, vaan silti kun nyt menin tarkistamaan valmistautuneena nakkaamaan koko rojektin roskiin, löytyi tällainen minipuska:


1683444.jpg
Ne ovat hengissä! Eivät kylläkään minusta paljoakaan muistuta valkoapiloita, eivät edes pieniä sellaisia. Oh well! Rikkaruohoja ne valkoapilatkin on.

Myös mysteerinen krakataukukkani kukkii hulluna, kai saadakseen huomiota tms.

Uusi lisäys kaartiin, eli kultaköynnös, istui keittiössä odottamassa sijoitusta varsinaiseen paikkaansa viikon ajan ja nyt nostin sen seinälle väliaikaisessa hämärässä viritelmässä, joka ärsyttää suuresti:


1683448.jpg

Kaverilta saanen seinäamppelin. Siihen hamaan päivään roikkukoon viritelmässä.

Nyt jatkaisi itse asiaa eli kodinhoitoa.